Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Dalaman Flygplats

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Dalaman Flygplats inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Dalaman Flygplats miniguide

Hyrbil Dalaman Flygplats
Biluthyrning Dalaman Flygplats – Foto: © Boksave

Dalaman flygplats ligger 6 km söder om staden Dalaman. Det går bussar från flygplatsen till städerna Marmaris och Fethiye, men inget av Dalaman sådan att man måste ta en taxi. Det finns tre hyrbilsföretag på flygplatsen finns Avis, Budget och Europcar.

2.767.647 passagerare besökte flygplatsen under 2006, men eftersom en ny terminalbyggnad med kapacitet till 10 miljoner passagerare blev färdig 2007, ökade antalet. Från Dalaman till ett flygplan till omkring 120 olika nationella och internationella destinationer och har direkta kopplingar till 40 olika länder.

Förutom den skatt som är ett shoppingcenter på flygplatsen byggs som turkiska basarer som säljer lokala produkter som läder, smycken och mattor. Flygplatsen har ett bra utbud av restauranger, ATM, trådlöst internet, ATM, kapell, moské och rum med videospel. Det finns inga hotell på flygplatsen, är det närmaste Burc Hotel ligger 3 km.