Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Duni

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Duni inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Duni miniguide

Hyrbil Duni
Biluthyrning Duni

Duni är ett paradis som läggs till den bulgariska kusten, och områdets 4,5 km långa gränser stranden Svarta havet. Det ligger i södra Bulgarien, i provinsen Burgas och har ett idylliskt läge i en vik. 6 km norr om Sozopol Duni är staden och härifrån är det mer än 30 km till den stora staden Burgas.Semesterparadis är konstgjord och byggdes 1987 i naturskön miljö.

Duni lockar främst utländska turister och de som lever i vitt, villor. Turister kan njuta av den långa stranden och naturliga attraktioner såsom floder och öar. När den planerades och byggdes i den 80: e århundradet, området bakom promenaden skapades som gamla bulgariska och pittoreska städer med smala gator och blomstrande grönområden. Duni erbjuder även pool och stranden aktiviteter som volleyboll, tennis, vattenskoteråkning och vindsurfing.

Burgas International Airport ligger nästan 40 mil norr om Duni övergång till bland annat, Sozopol. Därifrån kan besökare resa de senaste miles till Duni.