Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Medellin

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Medellin inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Medellin miniguide

Hyrbil Medellin
Biluthyrning Medellin

Medellin är en stad i västra Colombia, och det är ungefär 250 km till huvudstaden Bogota, som ligger öster om staden.Medellin tillhör provinsen Antioquia ligger i dalen Aburrá ligger i Anderna. Medellin är Colombias näst största stad efter Bogotá och befolkningen mättes under 2008 till nästan 2 000 000 Grundades 1675 och är känt för att producera varor som stål och kaffe.

Men produktionen är Medellin, även känd som Spring City, eller La Ciudad de la Eterna Primavera som det heter på spanska, på grund av den ständiga temperaturen runt 25 grader hela året. El Poblado är en känd och attraktiv distriktet Medellin med restauranger, barer och sevärdheter. Medellin erbjuder många olika museer, däribland Castillo Museum och Museum of Antioquia. För friluftsliv rekommenderas zoo Parque Zoológico Santa Fe och den botaniska trädgården.

Det tar ca. 30 minuter att köra till José Maria Cordova Internatinal Airport.