Hyrbil Colombia

Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Colombia

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Colombia inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Colombia miniguide

Hyrbil Colombia
Biluthyrning Colombia

Colombia ligger på den nordvästra spetsen av Sydamerika och har 45.600 tusen invånare (2009). Landet gränsar till Panama och Stilla havet i väster, Karibiska havet i norr, Venezuela i öster, samt BrasilienPeru och Ecuador i söder.Colombias officiella språket är spanska.

Landskapet är omväxlande och består av öken, regnskog, träsk, savanner, berg och vikar med vita stränder längs kusten. En del av Amazonas slätten ligger i Colombia, och här finns en rik flora och fauna. Landets högsta bergstopp är snötäckta Pico Cristóbal Colón – som ingår i den bergiga Sierra Nevada de Santa Marta, och åtgärder 5775 m.

Colombia har främst ett varmt tropiskt klimat, men temperaturen sjunker, desto högre bergen du kan komma. Landet upplever regnperiod från maj till november.

Huvudstaden i Bogota är beläget i landet och har 7.300.000 invånare (2009).Staden är den viktigaste ekonomiska och industriella centrum i Colombia, och har många museer, teatrar, konstgallerier, parker och monument.

Andra större städer i Colombia är: Cali, Tuluá, Medellin och Baranquilla. De kustnära staden Santa Marta och hamnstaden Cartagena är också ett populärt turistmål.

Colombia har åtta internationella flygplatser, som ligger intill den mest folkrika städer. Flygplats Bogota – El Dorado International Airport, som ligger 13 km väster om huvudstaden.

Hyrbilguiden.se erbjuder biluthyrning i Colombia under ovanstående flygplatser och de flesta större städer och turistmål.

Populära destinationer