Hyrbil Ecuador

Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Ecuador

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Ecuador inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Ecuador miniguide

Hyrbil Ecuador
Biluthyrning Ecuador

Ecuador ligger i nordvästra Sydamerika – precis vid ekvatorn, och har 14.600 tusen invånare (2009). Landets kustlinje till Stilla havet i väster, gränsar Colombia i norr och Peru i öster och söder.Landet ingår även Galapagosöarna i Stilla havet, som ligger 1000 km väster om fastlandet.

Landskapet består ungefär av höglandet i norr, kustområdena i väst, och tropisk regnskog i öster. Den högsta punkten är Chimborazo, som är 6267 m. Ecuador har ett tropiskt klimat i låglandet på Stillahavskusten, ett tempererat klimat i höglandet.

Huvudstaden Quito ligger i norra högländerna – 2800 meter – och har cirka 1,4 miljoner invånare.Quito är Ecuadors näst största stad efter Guayaquil.

Den ligger vid foten av den aktiva vulkanen Pichincha och från centrum kan ta linbanan ”TelefériQo” upp till en utsiktsplats på vulkanen s östra sida. Gamla stan i Quito är listade som en Unescos världsarvslista, med flera välbevarade historiska kyrkor och byggnader.

Landets största stad är Guayaquil, som ligger 250 km sydväst om huvudstaden. Staden har 2.600.000 invånare (2009), och nära Stilla havskusten. Guayaquil är landets viktigaste hamn, och är också ett viktigt handelscentrum.

Andra större städer i Ecuador: Cuenca, Ambato, Portoviejo, Machala och Loja.

Ecuador har flera internationella flygplatser. Den mest upptaget är Mariscal Sucre International Airport (huvudstaden Quito), och José Joaquín Olmedo International Airport (i Guayaquil).

Sök och hitta en leieil i Ecudador idag med hjälp av sökmotorn ovan. Ordern sker i tre enkla steg och tar inte mer än 5 minuter

Populära destinationer