Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Machala

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Machala inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Machala miniguide

Hyrbil Machala
Biluthyrning Machala

Machala är en stad som tillhör provinsen El Oro, västra Ecuador. Machala är nästan helt i söder på västkusten där landet gränsar till Stilla havet, och områdets yttre hamnen är belägen i Puerto Bolivar, som ligger ca. 7 km söder om Machala. Dessa städer med utsläpp i bukten Guayaquil, ca 140 km till landets största stad, Guayaquil, som ligger i den innersta delen av viken. Machala kallas ”världens banan huvudstad” på grund av dess viktiga roll som en banan exportör. Under 2007 låg befolkning på nästan 200 000

Smeknamnet ”världens banan kapital” stöds av en staty av en man med en banan kluster som är på huvudgatan strax utanför centrum. Isla del Amor, som betyder kärlek ön, är en berömd sevärdhet i området med ett imponerande fågelliv. Berörda parter kan hyra en kanot och besöka ön av hänsyn till resan eller att studera fåglar. I september, den världsberömda skönhetstävling och fest Reina Mundial del Banano plats.

Det är en liten flygplats i Machala heter Machala / gen Serra flygplats.