Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Quito

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Quito inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Quito miniguide

Hyrbil Quito
Biluthyrning Quito

Quito är huvudstad i Ecuador och har ett centralt läge i norra delen av landet.Det är beläget i en grönskande dalgång vid foten av vulkanen Pichincha. Quito ligger 20 km söder om ekvatorn, men på grund av höjd, är det ett behagligt klimat i huvudstaden. Detta är den andra största staden i Ecuador och i 2008 befolkningen var mätt på nästan 1 400 000 Staden grundades av spanjorerna i 1534, vilket gör Quito till Latinamerika äldsta huvudstad.

Trots att området har utsatts för starka jordbävningar upprepade gånger, det finns många historiska platser här. Quito grundades på Inka ruiner, och gamla stan är en berömd sevärdhet i Plaza de la Independencia och katedralen från 1500-talet. År 1978 var detta den första staden som noterades på Unescos lista över världsarv. Quito skryta botaniska trädgårdar och museer vid sidan av linbanan som går upp vulkanen Pichincha.

Mariscal Sucre International Airport ligger ca. 8 km utanför staden.