Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Alajuela

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Alajuela inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Alajuela miniguide

Hyrbil Alajuela
Biluthyrning Alajuela

Alajuela är en stad med ett centralt läge i Costa Rica i Centralamerika.Staden tillhör provinsen med samma namn, där det också är huvudstad. Provinsen ligger i Valle Central, nästan 1000 meter över havet. Det är bara 20 km till huvudstaden San José, som ligger lite längre söderut, och Alajuela, landets näst största staden i området.Under 2007 låg befolkningen på knappt 50.000 inom stadens gränser.

I det gröna området finns många parker och de mest populära här är Parque Central, ligger i staden. Omgivningen är djurparken Ave och en fjäril gård. En av de största attraktionerna är den aktiva vulkanen Poás som senaste utbrott under 2009 och omges av ett hisnande landskap. I april höll karnevaler, och parader på gatorna när det är firade Juan Santa Maria dag, och i juli Mango Festival med olika Torg-och processioner.

Juan Santamaria International Airport är den största flygplatsen i landet och ligger 3 km utanför centrum