Hyrbil Costa Rica

Spara upp till 70 % på biluthyrning

Vi söker efter bästa pris på hyrbil från 1 600 olika företag

tick-2Garanterat låga priser

tick-2Inklusive försäkring och skatt

tick-2Inga dolda avgifter

tick-2 Fri körsträcka på de flesta destinationer

tick-2 Inga kreditkortskostnader

tick-2 24-timmars kundservice

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Biluthyrning Costa Rica

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Costa Rica inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Costa Rica miniguide

Hyrbil Costa Rica

Biluthyrning Costa Rica

Costa Rica ligger i Centralamerika, och har 4.200.000 invånare. Landet gränsar till Nicaragua i norr och Panama i söder, och har kust mot Karibiska havet i öster och Stilla havet i väster och söder.

Costa Rica är känt för sin omväxlande och grönskande natur med exotiska djur. Landskapet   består av berg och vulkaner, gräsmarker, sjöar, stränder, laguner och tropisk regnskog.Det högsta berget är Cerro Chirripó och är 3820 m. Landets högsta vulkanen heter Irazu och åtgärder 3432 m.

Landet har ett torrt tropiskt klimat i Pacific Coast, och ett subtropiskt klimat i högländerna. Regnperioden äger rum från maj till oktober.

Costa Ricas primära språket är spanska , och turismen är landets viktigaste näring.

I mitten av landet ligger huvudstaden San José , som har cirka 350.000 invånare.San Jose är en modern stad med många vackra parker och trädgårdar, intressanta museer, teatrar och platser nattliv.

Andra kända städer i Costa Rica är Cartago, Alajuela , Liberia, Caldera, Gofito, Puerto Limón, San Isidro och Puentarenas .Det senare är en hamnstad med en stor kryssningstrafiken. Simning staden Tamarindo är också en välkänd turistort på Costa Ricas norra kust.

Landets största flygplats heter Juan Santa Maria International Airport , som ligger på Alajuela – 19 km nordväst om huvudstaden San José.

Genom oss kan du boka en hyrbil på de flesta destinationer i Costa Rica inklusive huvudstaden San José och vid alla större semesterorter.

Svenska