Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Puntarenas

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Puntarenas inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Puntarenas miniguide

Hyrbil Puntarenas
Biluthyrning Puntarenas

Puntarenas ligger på Costa Rica : s västkust och har en port som leder in i Golfo de Nicoya på Stilla havet.Staden tillhör provinsen Puntarenas och namnet betyder ”Sandy Point” på engelska. Puntarenas är den största staden i provinsen och antalet invånare var 2008 i en drygt 35 000 Staden hade länge varit landets viktigaste Stillahavsområdet hamn, men på senare år förvärvade Caldera position.

Puntarenas är en attraktiv kuststad med ett tropiskt klimat och en frodig natur. Många reser till området för att uppleva stränder och bekanta sig med naturen genom aktiviteter som fiske och mountainbike. Carara nationalpark ligger utanför staden och organiserade resor för att titta på vilda djur i regnskogen eller åka på en krokodil safari. För dem som vill lära sig mer om områdets historia, bör den marina Historiska museet Puntarenas besökt.

Juan Santamaria International Airport och Tobias Bolaños International Airport är två stora internationella flygplatser som hör till huvudstaden San José, som ligger över 100 km öster om Puntarenas.