Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning San Jose

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i San Jose inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

San Jose miniguide

Hyrbil San Jose
Biluthyrning San Jose

San Jose är huvudstad i Costa Rica och har ett centralt läge, nära till Västkusten och Stillahavsområdet än östkusten och Karibien.Den ligger i dalen Valle Central, och det är ca 50 km till västkusten. San Jose tillhör provinsen med samma namn och är den största staden i landet. År 2007 bodde omkring 335 000 invånare i San José.

Naturen är rik och bördig, och staden har många parker, inklusive Parque Metropolitano La Sabana är det största. Det finns massor av museer i San José, inklusive barn museet Museo de los Niño och exotiska insekter museet Museo de Insectos de la Universidad de Costa Rica. En av de mest kända byggnader är den vackra National Theatre från 1897. Om en timme utanför San José är den aktiva vulkanen Poás vilket är en stor attraktion.

Tobias Bolaños International Airport ligger ca. 8 km utanför staden, och det tar ca 20 minuter att köra till de största flygplatsen Juan Santamaria International Airport.