Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Santiago

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Santiago inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Santiago miniguide

Hyrbil Santiago
Biluthyrning Santiago – Foto: © Edwin Casado Baez

Santiago är huvudstad i provinsen med samma namn, och stadens officiella namn är Santiago de los Caballeros. Staden ligger i den nordvästra delen av landet, cirka 50 km från den norra kusten och Atlanten. Santiago de los Caballeros är den näst största stad med en befolkning på över 550, 000 (2007).

Santiago är en mycket vacker stad med historiska och moderna byggnader sida vid sida. Landmärke som markerar staden är en 67 meter hög monument av marmor från 1940, som på engelska heter monumentet till Heroes of Restoration. Vissa mindre museerna är belägna i monumentet, men en av de mest populära museer i Santiago är tobak museum. Museo del Tabaco är tillägnad den berömda cigarr producerar ingen av området och det finns möjligheter att köpa exklusiva varor. Calle del Sol är den viktigaste och mest berömda shoppingområdet i Santiago, med olika affärer, barer och restauranger.

Cibao International Airport ligger i Santiago de los Cabarellos erbjuder både nationella och internationella flygningar.