Hyrbil Dominikanska Republiken

Spara upp till 70 % på biluthyrning

Vi söker efter bästa pris på hyrbil från 1 600 olika företag

tick-2Garanterat låga priser

tick-2Inklusive försäkring och skatt

tick-2Inga dolda avgifter

tick-2 Fri körsträcka på de flesta destinationer

tick-2 Inga kreditkortskostnader

tick-2 24-timmars kundservice

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Biluthyrning Dominikanska Republiken

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Dominikanska Republiken inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Dominikanska Republiken miniguide

Hyrbil Dominikanska Republiken

Biluthyrning Dominikanska Republiken

Dominikanska republiken ligger på ön Hispaniola i Västindien och har 9.600.000 invånare (2009). Landet ligger öster om Kuba, och har kust mot Atlanten i norr och Karibiska havet i söder. Ön är delad mellan två stater, Haiti i väster och Dominikanska Republiken i öster.

Landskapet är bergigt, och Dominikanska Republiken den högsta punkten – Pico Duarte – som ligger 3.087 meter över havet I norr är tropisk regnskog, och mellan bergen i öster är bördiga dalarna i sockerplantager. De låglänta områden i söder präglas av torr savann. Dominikanska Republiken har ett tropiskt monsun klimat, med en årlig medeltemperatur på 30 grader.

Huvudstaden Santo Domingo ligger på sydkusten och har 2,2 miljoner invånare.Staden är också landets största, och den ekonomiska och kulturella centrum. Santo Domingo har historiska byggnader, museer och konstgallerier och bra shopping.

Andra större städer i landet är Santiago de los Caballeros , La Vega och San Pedro de Macorís.

Dominikanska republiken är ett ö-paradis där du kan njuta exotisk mat, promenad längs vita sandstränder med höga palmer och bad i kristallklart vatten. Landet erbjuder även spännande natur, konst och kultur och har flera årliga festivaler.

Området Punta Cana ligger på östkusten och är en av de mest populära turistmålen i landet. Detta är också den Dominikanska Republiken mest trafikerade flygplats – Punta Cana internationella flygplats.

Flygplats Las Américas internationella flygplats är landets näst största, och är 20 km öster om huvudstaden Santo Domingo.

Genom Hyrbilguiden.se kan du beställa en bil för alla semesterorter i Dominikanska republiken för garanterad låga priser.

Svenska