Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Santo Domingo

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Santo Domingo inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Santo Domingo miniguide

Hyrbil Santo Domingo
Biluthyrning Santo Domingo

Santo Domingo är beläget i den sydöstra delen av Dominikanska republiken. Det ligger på den södra kusten, som gränsar till Karibiska havet. Santo Domingo är landets största stad och kapital, och i 2008 befolkningen mätt vid ca. 2200 000. Bartolomeo Columbus, bror till Christopher Columbus, grundade staden på 1496 Vid den tiden, staden vid floden Ozamas högra stranden, men 1503 flyttades till Santo Domingo Västbanken.

Det är i denna stad eller flera av Amerikas äldsta byggnaderna ligger. Bland annat i Santa Maria domkyrka, som fortfarande är i bruk, byggd 1523. De äldsta huvudgatan i den nya världen kallas Calle Das Lamor och ligger i den historiska stadsdelen koloniala staden. I området finns många historiska byggnader och intressanta museer.En av de mer moderna attraktioner inkluderar National Aquarium, där besökare kan titta på havet liv genom ett glas tunnel.

Las Américas internationella flygplats är den näst mest trafikerade flygplatsen i landet och ligger ca. 20 km utanför staden.