Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Sharm El Sheikh Flygplats

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Sharm El Sheikh Flygplats inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Sharm El Sheikh Flygplats miniguide

Hyrbil Sharm El Sheikh Flygplats
Biluthyrning Sharm El Sheikh Flygplats

Sharm El Sheikh Airport (SSH), även känd som Ophir internationella flygplats ligger en 20 minuters bilresa från centrala Sharm El Sheikh. Det finns mini bussar mellan flygplatsen och flygplatsen kör iväg när bussarna är fulla. Erbjudandet är Thrifty biluthyrning, Avis, Morgana Trade Center, Noam Bay och budget.

Sharm El Sheikh flygplats är den näst största flygplatsen i Egypten med 7.430.940 passagerare under 2009. Den invigdes 1968 och användes ursprungligen som en bas för det israeliska flygvapnet. År 2007, en ny terminal 2 öppnades, och i 2012, en terminal 3 för slutförande. Den serveras av många lågprisflygbolag som Ryanair och Easyjet flyger till städer i Europa.

Det finns flera affärer på flygplatsen, inbegripet skatt och en butik som säljer smycken och ädelstenar. Urvalet av kaféer, barer och restauranger är också goda.Flygplatsen har en bank men inga hotell.