Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Sharm El Sheikh

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Sharm El Sheikhh inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Sharm El Sheikhh miniguide

Hyrbil Sharm El Sheikhh
Biluthyrning Sharm El Sheikhh

Sharm el-Sheikh byggdes av israelerna 1967 när de tog området under sexdagarskriget. Staden befinner sig i södra Sinaihalvön, som ligger öster om Egypten och väster om IsraelJordanien och Saudiarabien. Södra spetsen av halvön som leder ut i Röda havet. Suezkanalen ligger på halvöns västra sida, medan Aqabaviken ligger på östra sidan. Befolkningen i staden uppmättes till 12 000 under 2009.

Staden är en av de mest berömda och besökta sevärdheter i området och många européer reser här på grund av klimatet och den vackra Röda havet. Snorkling och dykning är särskilt populära på grund av den tropiska fiskar och korallrev, och det finns också möjligheter för andra vattenaktiviteter. Besökarna kan välja mellan stora, exklusiva hotell eller mindre och billigare. Många av de största hotellen i turistområden tidsfrister med attraktioner inklusive pool, casino, restauranger och butiker.

Det tar ca 20 minuter med bil från staden Sharm el-Sheikh internationella flygplats. Detta är den näst mest trafikerade flygplatsen i Egypten efter Kairo.