Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Johvi

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Johvi inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Johvi miniguide

Hyrbil Johvi
Biluthyrning Johvi

Johvi tillhör den estniska länet Ida-Viru i Estlands nordöstra del, i närheten av Finska viken.Staden är huvudstad i länet administrativt centrum i kommunen Johvi. Det är bara 50 km till den ryska gränsen i öst. Johvi nämndes första gången 1200-talet och var då en by och en marknadsplats. Under 2009 var antalet invånare i staden över 16 000

På grund av dess strategiska läge nära Finska viken och den ryska gränsen staden har angripits flera gånger genom åren. Under 2 Världskriget, drabbade den gamla staden hårt, men idag finns fortfarande några gamla byggnader här, bland annat S: t Mikaels kyrka, som byggdes på 1200-talet. I källaren har skapats som ett museum.Stadens kulturella centrum är det nya konserthuset som invigdes 2005. Detta görs konserter, teater-produktioner, film föreställningar, fester och konferenser.

Om du vill flyga, kan du landa på Tallinns flygplats Lennart Meri Tallinns flygplats, som ligger nästan 150 km väster om Johvi.