Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Tallinn Flygplats

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Tallinn Flygplats inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Tallinn Flygplats miniguide

Tallinn Flygplats
Biluthyrning Tallinn Flygplats

Lennart Meri Tallinn Airport (TLL) ligger 4 km från Tallinn, och är den största flygplatsen i Estland.  En flygbuss går mellan flygplatsen och centrum av Tallinn.Flygplatsen har ett bra urval av hyrbil företag, både Budget, Europcar, Hertz, Avis, National och Sixt är representerade här.

Under 2009 var 1.346.236 passagerare som besöker Tallinn Airport. Den viktigaste grunden för det nationella flygbolaget Estonian Air. Mellan 2006 och 2008 flygplatsen genomgick en omfattande förnyelseprojekt som har gjort det en modern och bekväm flygplats.

Tallinns flygplats annonserar på sin hemsida att bli den första flygplatsen i världen som erbjuder gratis trådlöst internet i hela sitt område. Utöver den skattefri butik, flygplatsen ett par intressanta specialaffärer, är en de ”Cigar Lounge” och de andra som säljer estniska hantverk. Annars finns det två restauranger på flygplatsen. Hotel Ülemiste ligger nära flygplatsen.