Spara upp till 70 % på biluthyrning

Vi söker efter bästa pris på hyrbil från 1 600 olika företag

tick-2Garanterat låga priser

tick-2Inklusive försäkring och skatt

tick-2Inga dolda avgifter

tick-2 Fri körsträcka på de flesta destinationer

tick-2 Inga kreditkortskostnader

tick-2 24-timmars kundservice

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Biluthyrning Tallinn

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Tallinn inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Tallinn miniguide

Tallinn

Biluthyrning Tallinn

Tallinn är huvudstad i Estland ligger långt norrut i landet.Stadens hamn, som är den viktigaste i landet, leder in i Finska viken strax söder om Finland .Det handlar om 80 km till Finlands huvudstad Helsingfors .Det här är Estlands största stad, och under 2010 uppskattades befolkning på över 405 000 Tallinn Reval namn förrän 1918 och var en köping redan på 900-talet.

Genom historien har staden varit föremål för olika besittningar. Staden präglas av danskarnas tid från 1200-talet, Hanse från 1500-talet, svenskarna från 1700-talet och ryssarna från 1800-talet. I den gamla staden, som var upptagna på UNESCO: s världsarvslista 1997, är den gamla stadsmuren, torn och medeltida kyrkor. Här är Europas äldsta apotek var i drift i 1400-talet. Tallinn erbjuder bra shopping områden, flera museer, bland annat ett friluftsmuseum om hur människor levde i det förflutna, gallerier, parker aktivitet och konsertsalar.

Lennart Meri Tallinns flygplats är en internationell flygplats och den största i landet.Flygplatsen ligger ca. 4 km utanför centrum.

 

Svenska