Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Tartu

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Tartu inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Tartu miniguide

Tartu
Biluthyrning Tartu

Tartu är Estlands sydöstra delen och huvudstaden Tallinn ligger ca. 190 km nordväst om staden.Emajõgi flyter genom staden och förbinder sjöarna och Peipus Võrtsjärv som är de två största sjöarna i Estland. Tartu är den näst största staden i landet och är den intellektuella och kulturella centrum. Antalet invånare under 2009 uppskattades till över 102 000 Tartu grundades 1030 och är landets äldsta stad.

Tartu har bytt ägare flera gånger och satt på ett rikt kulturarv, där universitet från 1632. Historiska byggnader omfatta flera herrgårdar från 1500-talet, bland annat Lukas Herrgård med sin park Luke Manor Park. Om du vill veta mer om staden och landets historia kan besöka en av de lokala historiska museer, Estlands Nationalmuseum.Gamla stan består av smala gator och vackra arkitektur och Rådhustorget har stadens marknaden sedan 1200-talet.

Tartu flygplats ligger ca. 10 km utanför centrum. Flygplatsen erbjuder för närvarande flyg till Riga och Stockholm.