Spara upp till 70 % på biluthyrning

Vi söker efter bästa pris på hyrbil från 1 600 olika företag

tick-2Garanterat låga priser

tick-2Inklusive försäkring och skatt

tick-2Inga dolda avgifter

tick-2 Fri körsträcka på de flesta destinationer

tick-2 Inga kreditkortskostnader

tick-2 24-timmars kundservice

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Biluthyrning Björneborg

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Björneborg inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Björneborg miniguide

Hyrbil Björneborg

Biluthyrning Björneborg

Björneborg är belägen väster om den södra delen av Finland – där Kumo älv (svenska: Kumo älv) rinner ut i Bottenviken.Staden har 76.641 invånare (2009) och är den viktigaste stad i landskapet Satakunta (svenska: Satakunta). Björneborg är också en stor hamnstad, där export av timmer och trävaror är den huvudsakliga verksamheten.

Björneborg grundades 1365, och Finland 3 äldsta stad. Efter en större brand i 1852, hela staden omregulert och byggas om. Bland de arkitektoniska sevärdheterna i staden är mer neo-renässans byggnader längs älven – och Keski-Porin kirkko (Centrala Björn Borgs kyrka) i nygotisk stil från ca. 1860.

Varje sommar i juli är en av världens mest kända jazzfestivaler – Björneborg Jazz – som hålls här. Annars Björneborgs Theater, Björneborgs konstmuseum och Satakunta museum viktiga kulturinstitutioner i staden.

När det gäller fritid, till det centrala parkområdet skrivare ö – med en strand – särskilt nämns. Dessutom finns Finlands mest berömda stranden i närheten av Björneborg – av Ytterö.

Flygplats Björneborgs flygplats ligger 2 km söder om centrum.Det är först och främst en lokal flygplats – men med dagliga flyg till huvudstaden Helsingfors

 

Svenska