Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Helsingfors Flygplats

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Helsingfors Flygplats inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Helsingfors Flygplats miniguide

Hyrbil Helsingfors Flygplats
Biluthyrning Helsingfors Flygplats

Helsingfors-Vanda flygplats ligger 19 km norr om centrum Helsingfors, 5 km från Vanda.Det går bussar mellan flygplatsen och Helsingfors, som tar ca 40 minuter. Det finns 5 biluthyrningsföretag på flygplatsen ligger i hallen mellan terminalerna. Dessa är Avis, Budget, Europcar, Hertz och Sixt.

Under 2008 passagerare besökte 12.589.400 Helsingfors flygplats är den största i Finland. Från Helsingfors, ett flyg direkt till 120 destinationer över hela världen, är det flygplatsen som har den näst största destination på kartan i hela norra Europa. Den byggdes 1952 för sommar-OS. Den viktigaste grunden för Air Finland, Finnair, Blue 1 och Finncomm Airlines och har en nationell och en internationell terminal.

Helsingfors-Vanda flygplats har ett bra utbud av caféer, restauranger, barer och butiker. Andra faciliteter inkluderar ett apotek, trådlöst internet, lekplats, konferenscenter och turistinformation. Det finns två hotell på flygplatsen, Scandic Gateway Hotel och Hilton Helsingfors-Vantaa Airport Hotel.