Spara upp till 70 % på biluthyrning

Vi söker efter bästa pris på hyrbil från 1 600 olika företag

tick-2Garanterat låga priser

tick-2Inklusive försäkring och skatt

tick-2Inga dolda avgifter

tick-2 Fri körsträcka på de flesta destinationer

tick-2 Inga kreditkortskostnader

tick-2 24-timmars kundservice

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Biluthyrning Lahti

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Lahti inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Lahti miniguide

Hyrbil Lahti

Biluthyrning Lahti

Lahtis (ca 100.000 invånare) är en stad som ligger centralt i den södra delen av Finland – särskilt av sjön i landskapet Vesijärvi Päijänne-Tavastland.Även Lahtis inte fick stadsrättigheter förrän 1877, anses vara Finlands äldsta lösning (ca. 9000 år gammal).

Den moderna Lahtis är främst känd som en vinterdestination – särskilt för den årliga skid händelsen Lahtispelen. Bland stadens sevärdheter anses också de tre backarna som ligger i ”trip-trapp-träskor” formation i Lahtis Idrott Centrum.

Annars stadshuset i Lahtis (1911) en av de sevärdheter byggnader – utöver Ristinkirkko, en modern kyrka ritad av den berömda arkitekten Alvar Aalto 1981.

Lahti har också – förutom en traditionell City Museum – en bred rad av museer. Bland dessa hittar vi Asko möbler Museum, Fire Museum, ett sjukhus museum, en militär medicinsk museum, en militär musik museum – och en restaurang, museum.

Det finns en mindre flygplats i Lahtis, men den närmaste internationella flygplatsen är Helsingfors-Vanda flygplats , som ligger ca. 100 km sydväst om Lahtis.

 

Svenska