Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Lahti

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Lahti inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Lahti miniguide

Hyrbil Lahti
Biluthyrning Lahti

Lahtis (ca 100.000 invånare) är en stad som ligger centralt i den södra delen av Finland – särskilt av sjön i landskapet Vesijärvi Päijänne-Tavastland.Även Lahtis inte fick stadsrättigheter förrän 1877, anses vara Finlands äldsta lösning (ca. 9000 år gammal).

Den moderna Lahtis är främst känd som en vinterdestination – särskilt för den årliga skid händelsen Lahtispelen. Bland stadens sevärdheter anses också de tre backarna som ligger i ”trip-trapp-träskor” formation i Lahtis Idrott Centrum.

Annars stadshuset i Lahtis (1911) en av de sevärdheter byggnader – utöver Ristinkirkko, en modern kyrka ritad av den berömda arkitekten Alvar Aalto 1981.

Lahti har också – förutom en traditionell City Museum – en bred rad av museer. Bland dessa hittar vi Asko möbler Museum, Fire Museum, ett sjukhus museum, en militär medicinsk museum, en militär musik museum – och en restaurang, museum.

Det finns en mindre flygplats i Lahtis, men den närmaste internationella flygplatsen är Helsingfors-Vanda flygplats, som ligger ca. 100 km sydväst om Lahtis.