Spara upp till 70 % på biluthyrning

Vi söker efter bästa pris på hyrbil från 1 600 olika företag

tick-2Garanterat låga priser

tick-2Inklusive försäkring och skatt

tick-2Inga dolda avgifter

tick-2 Fri körsträcka på de flesta destinationer

tick-2 Inga kreditkortskostnader

tick-2 24-timmars kundservice

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Biluthyrning Nyslott

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Nyslott inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Nyslott miniguide

Hyrbil Nyslott

Biluthyrning Nyslott

Nyslott, som har 27.746 invånare (2009), är belägen i Södra Savolax landskap – i den sydöstra delen av Finland .Avståndet till den ryska gränsen är lägre än 70 km. Grundades redan 1639 – och centrum är beläget i vackra omgivningar på flera öar i sundet mellan sjöarna och Haapavesi Pihlajavesi.

Stadens mest kända attraktion är det medeltida slottet Olofsborg (svenska: Olof Borg). Den byggdes av svenskarna på 1470-talet, och varje år sedan 1967 har det internationellt kända Nyslotts operafestival hållits här. Dessutom gården plats för en årlig balett festival.

En annan stor attraktion i Nyslott: s ångbåtstrafiken på alla sjöar som är förbundna med varandra i de allra Saimen system. På sommaren kan du kryssning med en av de ångbåtar – och man kan även leka i en av de många andra aktiviteter som staden och det omgivande området har att erbjuda: Paddling, fiske, bad, golf, etc. Under vintern har två skidor precis utanför Nyslott mycket populärt resmål.

Barnefamiler på semester i Nyslott kan också välja en utflykt till aktivitetscenter Kesämaa Aqua Park, som ligger 30 km sydost om staden – i Punkaharju. Annars Nyslott sedan 2000 har fastställts arrangørby för en mycket speciell mästerskap – World mobiltelefon kastar!

Nyslotts flygplats , 15 km norr om staden, en lokal flygplats med reguljära flygningar till Helsingfors .

 

Svenska