Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Nyslott

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Nyslott inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Nyslott miniguide

Hyrbil Nyslott
Biluthyrning Nyslott

Nyslott, som har 27.746 invånare (2009), är belägen i Södra Savolax landskap – i den sydöstra delen av Finland. Avståndet till den ryska gränsen är lägre än 70 km. Grundades redan 1639 – och centrum är beläget i vackra omgivningar på flera öar i sundet mellan sjöarna och Haapavesi Pihlajavesi.

Stadens mest kända attraktion är det medeltida slottet Olofsborg (svenska: Olof Borg). Den byggdes av svenskarna på 1470-talet, och varje år sedan 1967 har det internationellt kända Nyslotts operafestival hållits här. Dessutom gården plats för en årlig balett festival.

En annan stor attraktion i Nyslott: s ångbåtstrafiken på alla sjöar som är förbundna med varandra i de allra Saimen system. På sommaren kan du kryssning med en av de ångbåtar – och man kan även leka i en av de många andra aktiviteter som staden och det omgivande området har att erbjuda: Paddling, fiske, bad, golf, etc. Under vintern har två skidor precis utanför Nyslott mycket populärt resmål.

Barnefamiler på semester i Nyslott kan också välja en utflykt till aktivitetscenter Kesämaa Aqua Park, som ligger 30 km sydost om staden – i Punkaharju. Annars Nyslott sedan 2000 har fastställts arrangørby för en mycket speciell mästerskap – World mobiltelefon kastar!

Nyslotts flygplats, 15 km norr om staden, en lokal flygplats med reguljära flygningar till Helsingfors.