Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Villmanstrand

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Villmanstrand inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Villmanstrand miniguide

Hyrbil Villmanstrand
Biluthyrning Villmanstrand

Villmanstrand (svenska: Villmanstrand) har ca. 72.000 invånare – är belägen på landsbygden Södra Karelen, i den sydöstra delen av Finland. Staden är vackert belägen vid stranden av Finlands största sjö, Saimen – endast 30 km från gränsen mot Ryssland.

Villmanstrand grundades som ett svenskt stad 1649. En av de största attraktionerna är Saima kanal (öppnas i 1856), som förbinder sjön Saimen med den ryska hamnen i Viborg chef för Finska viken. Viborg var också fram till 1940 en finsk stad (Viborg / Viborg). På sommaren kan du åka båt på kanalen mellan städerna Villmanstrand och Viborg.

Intressanta historiska byggnader i Villmanstrand, är följande nämnas: den ryska ortodoxa kyrkan (som är Finlands äldsta ortodoxa kyrka) och en gammal fästning från den svenska tiden, som idag inrymmer flera museum avdelningar.

Stadens flygplats – flygplats Villmanstrand – är en av de äldsta flygplatser i Finland.