Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Abu Dhabi

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Abu Dhabi inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Abu Dhabi miniguide

Hyrbil Abu Dhabi
Biluthyrning Abu Dhabi

Abu Dhabi är huvudstad och näst största staden i Förenade Arabemiraten, som gränsar till Saudiarabien i väster.Staden är också huvudstad i en av de sju emirat i landet, Abu Dhabi, som är det största emiratet i landet. Abu Dhabi gränser inför den Arabiska viken och är belägen på norra sidan av landet, där marken börjar förvandlas till en punkt. Befolkningen i staden var cirka 860 000 år 2006.

Abu Dhabi anses vara världens rikaste stad och 26. dyraste staden i världen, som beror bland annat oljebolagen och turism. Stadens gränser med flera nöjesparker, djurparker som Hili Fun City och Al Ain Zoo. En av världens vackraste moskéer Sheikh Zayed bin Sultan Al Nahyan moskén ska besökas, och arrangerade resor för flera dagar i veckan.

Abu Dhabi International Airport ligger ca 30 miles från centrum.Flygplatsen är den näst största i landet med nio miljoner passagerare under 2008.