Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Halkidiki

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Halkidiki inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Halkidiki miniguide

Halkidiki
Biluthyrning Halkidiki

Länet Halkidiki (Chalkidiki också kallas) är en halvö i Grekland, belägen nordväst om centrala Makedonien – Egeiska havet.Halvön har 105.000 invånare, men på sommaren ökar befolkningen kraftigt på grund av den stora turismen här.
Halkidiki gränser till Thessaloniki i norr – Greklands näst största stad. Kapitalet i Halkidiki är Polygyros, som ligger på halvön och har cirka 10.700 invånare.

South Halkidiki är de tre bergiga halvöar Kassandra, Sithonia och Athos. På långt västerut Kassandra   Flera populära kuststäderna och resorts – inklusive Hanioti, Pefkohori och Nea Skióni.Alla är inbjudande sandstränder, kristallklart simning och goda möjligheter till vattensporter. Detta är också bra hotell, och de flesta turistorterna har bra nattliv med restauranger och pubar.

I den sydligaste delen av halvön Athos – öster om Halkidiki – levande ca. 1700 munkar i ett kloster komplex (20 enkel-kloster), med rötter i antiken. Klostren kring heliga berget Athos – och utgör en självständig mini-stat inom den grekiska republiken. I denna ”munkstaten” det är intrång att kvinnor och män måste ansöka om inresetillstånd två månader i förväg.

Närmaste internationella flygplats är Thessalonikis Makedonien Airport, ligger ca 70 km norr om huvudstaden Polygyros