Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Skiathos

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Skiathos inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Skiathos miniguide

Skiathos
Biluthyrning Skiathos

Skiathos (47 km2) är en ö i norra Egeiska havet – i Sporaderna skärgård, som ligger strax utanför den östra kusten av Grekland. Det finns ca. 6000 personer i Skiathos.”Capital”, med samma namn som ön, som ligger på den sydöstra kusten, är den enda riktiga staden på ön. Omkring 90% av befolkningen bor här. Den närmaste bebodda ö, Skopelos, som ni kan se ovan i skyn.

Även om det bara finns en stad i Skiathos finns det många pittoreska städer med 50 – 200 personer – och inte mindre än 70 stränder.En av stränderna södra delen av ön – Little Banana Beach – är reserverad för nudister. Skiathos utsågs 1964 som ett särskilt område i fokus för turism – och hotellen är nu nära både i och runt staden Skiathos och de många stränderna.

Färjan går till flera städer på fastlandet, bland annat Thessaloniki – och till några av de andra öarna i Egeiska havet. Öns flygplats – Skiathos Island National Airport – ligger i utkanten av staden Skiathos.