Spara upp till 70 % på biluthyrning

Vi söker efter bästa pris på hyrbil från 1 600 olika företag

tick-2Garanterat låga priser

tick-2Inklusive försäkring och skatt

tick-2Inga dolda avgifter

tick-2 Fri körsträcka på de flesta destinationer

tick-2 Inga kreditkortskostnader

tick-2 24-timmars kundservice

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Biluthyrning Iraklion

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Iraklion inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Iraklion miniguide

Iraklion

Biluthyrning Iraklion

Heraklion (Iraklio, Heraklion, Heraklion) är huvudstad i den grekiska Medelhavet ön Kreta. Det är ganska mitt på öns norra kust – och har ca. 140.000 invånare (275.000 i huvudstadsregionen), och med den 4. största staden i Grekland .

Iraklion grundades år 824 e.Kr.Kr. of saracenerne, men troligen blev det en hamn här sedan bronsåldern. Senare ön var tidvis under bysantinskt, venetianska och ottomanska dominansen. En kort period runt sekelskiftet var huvudstad i Iraklion i en kretensisk staten, som sedan ockuperades av internationella styrkor. Sedan 1913 har liksom resten av Heraklion Kreta varit en del av Grekland.

Iraklion har både en historisk, naturliga historiska och arkeologiska museum – liksom flera särskilda museer. Det finns också bevarade byggnader från både den venetianska och ottomanska eran. Den historiska Huvudattraktionen är fortfarande den utgrävda ruinerna av den imponerande, nästan 4000 år gamla minoiska palatset i Knossos – det största arkeologiska fynd från den grekiska bronsåldern.

Den ligger ca. 4 km söder om Heraklion centrum.

Irak Lions internasjonele Airport – Nikos Kazantzakis (uppkallad efter den berömda poet) – handlar om. 5 km öster om centrum

 

Svenska