Spara upp till 70 % på biluthyrning

Vi söker efter bästa pris på hyrbil från 1 600 olika företag

tick-2Garanterat låga priser

tick-2Inklusive försäkring och skatt

tick-2Inga dolda avgifter

tick-2 Fri körsträcka på de flesta destinationer

tick-2 Inga kreditkortskostnader

tick-2 24-timmars kundservice

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Biluthyrning Kefalonia

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Kefalonia inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Kefalonia miniguide

Kefalonia

Biluthyrning Kefalonia

Kefalonia (Kefillinia) är den största av de joniska öarna, som ligger i Joniska havet, en arm av Medelhavet mellan Grekland och södra Italien.Kefalonia är också ett separat administrativt distrikt (prefektur) och kapital – ligger på öns sydvästra kust – kallas Argostoli. Hela ön har en befolkning på ca 40.000, varav cirka 13.000 bor i huvudstaden.

Kefalonia näst största stad, Lixouri, har ca. 10.000 invånare – är beläget i den västra delen av halvön Pali. Annars ett antal mindre städer och byar på ön – de flesta till sjöss. Landskapet är mycket vackert och stränderna anses vara bland de finaste i Grekland. Några av dem kan endast nås med båt. Det inre av ön domineras av en stor bergskedja, där den högsta toppen ligger på 1628 m.

Bland sevärdheterna finns två medeltida kloster – ett ligger ca.16 km öster om huvudstaden, medan den andra är i mycket söder om byn Markopoulo. I norr är genom Fiscardo gjort spännande arkeologiska fynd av gravar och en teater från romartiden, och i Argostoli det finns en separat arkeologiskt museum.

Det går färjor från både Argostoli och Lixouri till flera av de andra Joniska öarna och grekiska fastlandet. Kefalonia har också en egen flygplats – Kefalonia International Airport – flygplatsen ligger ca. 10 km söder om Argostoli

Svenska