Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Skopelos

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Skopelos inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Skopelos miniguide

Skopelos
Biluthyrning Skopelos

Skopelos ligger i Norra Sporaderna, strax utanför den östra kusten av Grekland. Den närmaste bebodda ön är ett turistparadis Skiathos. Även Skopelos är dubbelt så stor i området till Skiathos, den har en lägre befolkning: ca. 4700. Ungefär hälften   bor i huvudstaden staden Skopelos, som ligger sydost om ön.Annars Glossa i norr och väster Neo Klimatet i största tätorter.

Livet på Skopelos är mindre hektiskt än i många andra typiska turist öarna i Egeiska havet. Detta är också en plats för dig som gillar att utforska naturen. Det inre av ön domineras av berg, bergen är de raviner, dalar och porlande bäckar. Det är inte för inte som Skopelos går under namnet ”grönaste ö i Egeiska”.

Naturligtvis finns det också stränder här – både stora och små. Inte alla är så väl utvecklat utrustningen, men flera platser på ön är båten, så möjligheterna att hitta ”sin egen” strand, är således närvarande.

Den gamla staden Skopelos stad har en fascinerande och väl bevarade ”traditionella” grekisk arkitektur, och gatorna är så smal att det är nästan omöjligt att nå med bil.Således är stadsdelen uppfattas som fredliga, även om det alltid är många människor här.

Skopelos har ingen egen flygplats, men serveras med Skiathos Island National Airport på ön. Om det finns både flygbåten och färja (över sjö 01-01 januari / 2 timme).