Spara upp till 70 % på biluthyrning

Vi söker efter bästa pris på hyrbil från 1 600 olika företag

tick-2Garanterat låga priser

tick-2Inklusive försäkring och skatt

tick-2Inga dolda avgifter

tick-2 Fri körsträcka på de flesta destinationer

tick-2 Inga kreditkortskostnader

tick-2 24-timmars kundservice

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Biluthyrning Skopelos

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Skopelos inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Skopelos miniguide

Skopelos

Biluthyrning Skopelos

Skopelos ligger i Norra Sporaderna, strax utanför den östra kusten av Grekland .Den närmaste bebodda ön är ett turistparadis Skiathos. Även Skopelos är dubbelt så stor i området till Skiathos, den har en lägre befolkning: ca. 4700. Ungefär hälften   bor i huvudstaden staden Skopelos, som ligger sydost om ön.Annars Glossa i norr och väster Neo Klimatet i största tätorter.

Livet på Skopelos är mindre hektiskt än i många andra typiska turist öarna i Egeiska havet. Detta är också en plats för dig som gillar att utforska naturen. Det inre av ön domineras av berg, bergen är de raviner, dalar och porlande bäckar. Det är inte för inte som Skopelos går under namnet ”grönaste ö i Egeiska”.

Naturligtvis finns det också stränder här – både stora och små. Inte alla är så väl utvecklat utrustningen, men flera platser på ön är båten, så möjligheterna att hitta ”sin egen” strand, är således närvarande.

Den gamla staden Skopelos stad har en fascinerande och väl bevarade ”traditionella” grekisk arkitektur, och gatorna är så smal att det är nästan omöjligt att nå med bil.Således är stadsdelen uppfattas som fredliga, även om det alltid är många människor här.

Skopelos har ingen egen flygplats, men serveras med Skiathos Island National Airport på ön. Om det finns både flygbåten och färja (över sjö 01-01 januari / 2 timme).

Svenska