Spara upp till 70 % på biluthyrning

Vi söker efter bästa pris på hyrbil från 1 600 olika företag

tick-2Garanterat låga priser

tick-2Inklusive försäkring och skatt

tick-2Inga dolda avgifter

tick-2 Fri körsträcka på de flesta destinationer

tick-2 Inga kreditkortskostnader

tick-2 24-timmars kundservice

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Biluthyrning Syros

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Syros inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Syros miniguide

Syros

Biluthyrning Skopelos

Den grekiska ön Syros tillhör Kykladerna skärgård, belägen i Egeiska havet. Ön har cirka 25.000 invånare, och viktigaste näring är sjöfart, fiske och jordbruk. Syros är den administrativa, kommersiella och kulturella centrum av Kykladerna. Det högsta berget är Pyrgos – som ligger 442 m.

Den största staden Hermoupolis (Ermoupolis) ligger på östkusten och har 13.400 invånare. Hermoupolis är en viktig hamn med färjetrafik till många andra grekiska städer.

Den största staden har flera historiska platser, däribland Stadshuset från 1876, det arkeologiska museet – med fynd från bronsåldern, Metamorphosis katedralen från 1824, den vackra kyrkan Agios Nikolaos från 1850 med en blå kupol, och Manor Velissaropoulos – en imponerande byggnad med väggmålningar.

Ca. 10 km från staden (på en höjd) är Ano Syros – den medeltida staden byggdes av venetianarna på 1300-talet. Härifrån har man fin utsikt över Hermoupolis.

Annars har staden bra simning med sandstränder och häftiga nattliv.

 

Syros har 12 byar och badorter, där den mest kända på ön är: Megas Gialos, Agathopes, Galissas, Kini, Kastri, Finikas och Chalandriana. De bästa stränderna är i väster, söder och öster om ön.

Den lilla flygplatsen Syros Island National Airport – beläget strax söder om Hermoupolis – har dagliga flygningar till eller från Aten.

Svenska