Spara upp till 70 % på biluthyrning

Vi söker efter bästa pris på hyrbil från 1 600 olika företag

tick-2Garanterat låga priser

tick-2Inklusive försäkring och skatt

tick-2Inga dolda avgifter

tick-2 Fri körsträcka på de flesta destinationer

tick-2 Inga kreditkortskostnader

tick-2 24-timmars kundservice

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Biluthyrning Thessaloniki

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Thessaloniki inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Thessaloniki miniguide

Thessaloniki

Biluthyrning Thessaloniki

Thessaloniki (Thessaloniki, Thessaloniki) ligger i norra Grekland – i regionen Mellersta Makedonien , och är en viktig hamnstad.Det är också landets näst största stad (363.987 invånare år 2006) – och huvudstaden i det administrativa distriktet (prefektur), Thessaloniki.

Staden har en lång och turbulent historia – och de historiska monumenten i staden är mycket talrika. Här, särskilt den välbevarade bysantinska kyrkor från perioden 300 till 700 e.Kr.Kr. nämns. Den mest kända är Haghia Sophia Cathedral, St Demetrios Cathedral (Hagios Dimitrios).   Bland de många andra historiska och arkitektoniska attraktion, finner vi Galerius Triumph Arch (absiden tou Galérion) från år 305 e.Kr.Kr. och – inte minst – ”The White Tower” (Lefkos Pyrgos), som är symbolen för staden Thessaloniki. Insamlingen av kristna och bysantinska monument står idag på UNESCO: s världsarvslista.

Thessaloniki har även ett antal spännande museer, teatrar, gallerier och andra kulturella institutioner för att visa upp, och 1997 var staden som heter ”Europeisk kulturhuvudstad”.

Staden är förstås också en restaurang och utelivsby, och har flera mycket populära shoppinggatorna, särskilt i området kring den centrala Eleftherias Square.Varje år i september, kommer det att finnas en stor internationell mässa i Thessaloniki.

Närmaste flygplats är Thessalonikis internationella flygplats ”Makedonien”, vilket är ca. 15 km sydost om centrum.

 

Svenska