Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Zakynthos

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Zakynthos inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Zakynthos miniguide

Zakynthos
Biluthyrning Zakynthos

Zakynthos (Zante) är, med en yta på 410 km2, den tredje största av de joniska öarna, som ligger utanför västkusten i Grekland. Ön har en total befolkning på 41.472 (2005). Huvudstaden staden Zakynthos, och ligger delvis på en halvö på östkusten av ön och har ca.11.000 invånare. Det är också administrativt centrum i distriktet (prefektur) Zakynthos.

Bland sevärdheterna i staden Zakynthos till den vackra och livliga strandpromenaden (Strada Marina) nämns. Och på en kulle alldeles intill centrum är en gammal venetiansk citadell. Annars är det inte så mycket äldre arkitektur i staden, på grund av en kraftig jordbävning år 1953 orsakade stora skador.

Andra attraktioner på ön måste vara speciellt ”Den blå grottorna” (Galazia Spilea) av kap Skinari, ca. 30 km nordväst om staden Zakynthos, nämns. Bredvid grottor är också Volimes by, som är särskilt känt för sin vackra, pittoreska byggnader – och rikt dekorerade kyrkan Agia Paraskevi.

De mest populära semester regionen Zakynthos ligger i Alykes, mitten norra kust. Här hittar vi också öns finaste stränder.

Flygplats Zakynthos flygplats ligger strax utanför staden Zakynthos.