Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Bangalore

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Bangalore inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Bangalore miniguide

Hyrbil Bangalore
Biluthyrning Bangalore

Bangalore är huvudstad i staten Karnataka och har ett centralt läge i södra delen av Indien. Det ligger nästan 1000 meter över havet, vilket ger ett behagligt klimat.Bangalore grundades och växte upp runt en fästning på 1537, har platsen nämns i källor från tiden före AD 900 Befolkningen inom stadens gränser är uppskattningsvis över 5 miljoner (2009), men antalet stiger till cirka 6 miljoner om man antar förorter (2006).

Bangalore är en mycket vacker och rofylld stad av breda gator och ett brett utbud av underhållning såsom teatrar och nattliv. Det finns många tempel i staden, däribland Bull Temple som liknar en tjur och den enorma tempel av guden Shiva. Lumbini Gardens är en kul park med faciliteter som vågbassäng, och Wonder La Amusement Park är den största och nyaste nöjespark med attraktioner både på land och till sjöss.

Bangalore International Airport öppnades 2008 och är belägen ca. 45 km från staden.