Hyrbil Indien

Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Indien

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Indien inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Indien miniguide

Hyrbil Indien
Biluthyrning Indien

Indien ligger i södra Asien, och har 1.120 miljoner människor (2009). Landet är världens näst största stat (befolkning mht.) Efter Kina. Landet gränsar till Pakistan i väster, Kina, Nepal och Bhutan i norr och Bangladesh i öst.Indien har kust Bengaliska viken, Arabiska havet och Indiska oceanen.

Indiens Landskapet domineras av høyplatået Deccan, stäpp med bördiga åkrar, öken och delar av Himalayas bergskedja. Indien har nästan en monsun klimat, men också någonstans tropiska och subtropiska klimat. Från juni till oktober regnperiod har landat.

Huvudstaden New Delhi är landets näst största stad, belägen norr om landet.Staden har 17 miljoner invånare i huvudstadsregionen. New Delhi är den politiska och kommersiella centret i landet och har flera sevärdheter, bland Lotus Temple, med sin unika arkitektur.

Indiens största stad Mumbai (Bombay) – med 20 miljoner invånare i huvudstadsregionen.Andra större städer i landet är Kolkata (Calcutta), Chennai (Madras),Bengalore och Hyderabad.

Indien är en exotisk och spännande turistmål. Landet erbjuder attraktioner inom historia, arkitektur, natur och djurliv. Indien är också ett land fullt av kontraster, med många olika religioner och kulturella traditioner. Västkust landet vid Arabiska havet har flera populära badorter med vackra sandstränder, grönskande palmer och laguner.

Landets största turistattraktion är den vackra graven templet Taj Mahal, som ligger i norr – nära staden Agra.Templet byggdes 1653 och är byggt i vit marmor.

Indiens största flygplats – Indira Gandhi International Airport – flygplatsen ligger 16 km sydväst om huvudstaden New Delhi.Flygplatsen är också den mest trafikerade i södra Asien.

Bättre pris genom att jämföra Hyrbilguiden.se. Här hittar du en av de bredaste urval av hyrbilar till lägre priser än våra konkurrenter.