Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning New Delhi

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i New Delhi inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

New Delhi miniguide

Hyrbil New Delhi
Biluthyrning New Delhi

New Delhi är huvudstad i Indien och har en befolkning på över 300, 000 (2007).New Delhi är beläget sydväst om staden i Old Delhi och båda belägna i huvudstadsregionen i Delhi som har en befolkning på nästan 11 miljoner (2007). Staden ligger centralt i norra delen av Indien och byggdes mellan 1912 och 1929. År 1931 tog New Delhi officiellt huvudstaden och över status Calcutta.

New Delhi är en relativt ny stad, men är byggd på ruinerna av historiska städer. Historiska platser i New Delhi omfatta Jantar Manta som byggdes på 1700-talet som en astronomisk observation platser med olika astronomiska instrument. Lysfestivalen Diwali är en av många religiösa högtider som hölls i New Delhi, utöver andra festivaler som Dragon Festival drakflygning Festival och vårfest Vasant Panchami.

Indira Gandhi International Airport ligger ca. 15 km utanför New Delhi och är den mest trafikerade flygplatsen i södra Asien med 23 miljoner passagerare under 2007.