Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning New Delhi Flygplats

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i New Delhi Flygplats inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

New Delhi Flygplats miniguide

Hyrbil New Delhi Flygplats
Biluthyrning New Delhi Flygplats – Foto: © Vm2827

Indira Gandhi International Airport (DEL) ligger 23 km söder om New Delhi. Det finns en buss mellan flygplatsen och New Delhi som tar 50 minuter. Det är möjligt att hyra en bil med chaufför på flygplatsen, men det finns ingen möjlighet att hyra en bil i New Delhi flygplats. Detta är i linje med praxis på de flesta håll i Indien.

23.970.000 passagerare besökte New Delhi flygplats under 2007. Flygplatsen är under expansion. Den borde utökas med utveckling av flera nya terminaler år 2030 som det är tänkt att kunna rymma 100 miljoner passagerare. Flygplatsen är en hubb för 9 olika flygbolag, inklusive Air Indien, Air Indien regionala och Indian Airlines. Det finns goda förbindelser till andra länder i Asien, Europa, Mellanöstern och USA.

New Delhi flygplats har bra utbud av affärer, restauranger barer och kaféer. Andra faciliteter inkluderar ett apotek, kontor leksak, baby / allrum, internet, bank, post och konferenscenter. Centaur Hotel ligger 1 km från terminalen 2.