Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Mumbai

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Mumbai inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Mumbai miniguide

Hyrbil Mumbai
Biluthyrning Mumbai

Mumbai är den största staden i Indien och ligger på västkusten av landet som gränsar till Arabiska havet.Tidigare kallades staden Bombay, men ändrades till Mumbai 1995. Detta är den folkrikaste staden i landet och har en befolkning på över 12 miljoner (2009) inom stadens gränser, medan huvudstadsregionen är mätt på över 16 000 000 Staden är överfulla och byggandet av den nya Mumbai började avmattas Mumbai.

Mumbai är känd för Bollywood som är den största filmproducent i världen. I samband med Bollywood håller staden Mumbai International Film Festival samt Filmfare Awards. För konstintresserade finns det ett stort utbud av gallerier i Mumbai, inklusive Piramal Art Gallery och Jehangir Art Gallery. Ca 10 km utanför centrum finns flera hinduiska och buddhistiska grottor med skulpturer som kallas Elephanta grottorna. Den största grottan är listad som ett världsarv.

Chhatrapati Shivaji International Airport är den största flygplatsen i Indien och är belägen ca. 15 km utanför centrum.