Hyrbil Pakistan

Spara upp till 70 % på biluthyrning

Vi söker efter bästa pris på hyrbil från 1 600 olika företag

tick-2Garanterat låga priser

tick-2Inklusive försäkring och skatt

tick-2Inga dolda avgifter

tick-2 Fri körsträcka på de flesta destinationer

tick-2 Inga kreditkortskostnader

tick-2 24-timmars kundservice

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Biluthyrning Pakistan

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Pakistan inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Pakistan miniguide

Hyrbil Pakistan

Biluthyrning Pakistan

Pakistan är ett folkrikt land (176,2 miljoner invånare år 2009) i södra Asien. Den har en 1046 km lång kuststräcka på Arabiska havet, och har även en gemensam gräns med Indien , Kina , Afghanistan och Iran.

Pakistan har två officiella språk: Urdu och engelska.

Floden Indus, som flyter genom de flesta av Pakistans provinser, landets ”pulsåder” – och gör mycket av marken mycket bördig.Annars arten ibland dramatiska variationer – med extrema Himalaya (världens högsta bergskedja) med permanent snö i nordväst, och mycket torra ökenområden i sydost (Cholisthan / tjära) och väst (Baluchistan). Två av världens högsta toppar i Pakistan: Mt. K2 (8611 m) och Nanga Parbat (8.125 m).

Klimatet i Pakistan är gjennongående subtropiskt, med relativt stora temperaturskillnader. Den högsta temperatur som någonsin uppmätts i Asien (52 grader C) var för några år sedan mätt i staden Jacobabad. Annars säsongsmässigt varierande monsun starkt på både temperatur och nederbörd.

Hamnstaden Karachi , som fram till 1960-talet var Pakistans huvudstad, är en stor metropol med cirka 12 miljoner invånare.Andra större städer är Lahore (6,5 miljoner), Faisalabad (2,6 miljoner) och Rawalpindi (1,8 miljoner). År 1959 beslöt man att bygga en ny huvudstad, och under 1960-talet var Islamabad (ca 900.000 invånare) redo att gå.

Pakistans största flygplats är Jinn International Airport i Karachi. Andra stora internationella flygplatser i Lahore, Islamabad och Peshawar.

Hyrbilguiden.se erbjuder biluthyrning i städerna Karachi, Islamabad och Lahore.Sök efter hyrbilar i sökmotorn och blir förvånad över den låga priser.

Populära destinationer

Svenska