Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Limerick

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Limerick inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Limerick miniguide

Limerick
Biluthyrning Limerick

Limerick ligger vid floden Shannon i södra Irland, 200 kilometer sydväst om huvudstaden Dublin. Limerick är Irlands tredje största stad. City-området har ca. 53.000 invånare (2006), medan regionen svarar för grevskapet Limerick 87.000 invånare.

Limerick grundades av vikingarna ”ankomst till 812, men har förmodligen levt i det förflutna. I 1200-talet kom normanderna och återupplivade och byggt King John’s Castle och St Mary Cathedral. Staden har också en andra katedral, St John’s från 1861. Den var designad av Philip Charles Hardwick och har Irlands högsta spiran på 94 meter. Limerick är känd för att vara en speciell dikt form, och en av Irlands mest kända idrottsarenor: Thomond Park. Det var här som Munster vann Europacupen Rugby EM rugby två gånger. Det finns goda förutsättningar för laxfiskare i området och parken Peoples Park är den bra spår.

Flygplats, Shannon International Airport, som ligger ca. 25 km från staden Limerick.