Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Tralee

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Tralee inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Tralee miniguide

Tralee
Biluthyrning Tralee

Tralee är en stad i sørveslige delen av Irland, ca. 300 km sydväst om Dublin. Tralee är det administrativa centret för länet. Med rör sig omkring 25.000 invånare, belägen nära staden Dingle halvön och Irlands högsta berg, Carrauntoohill som är 1041 meter högt.

 

Tralee var den huvudsakliga säte för Earls av Desmond, och grundades på 1300-talet. Tralee är också en bra bas för den som vill besöka turist vägen Ring of Kerry.Turismen är viktig för Tralee, och staden har flera utomhusaktiviteter. Den vackra kust i Dingle halvöar där Brandon Berg och Islands Blasket öar lockar många besökare här. Blasket Öarna är kända för sin litterära och språkliga arv, och har varit obebodd sedan 1950-talet. På Dingle halvön finns det flera historiska platser Ferrites Cove på den västra delen och Gallarus Oratory. Tralee är känd för den årliga skönhetstävlingen ”The Rose of Tralee”, en festival av kvinnor, irländsk härkomst.

Närmaste flygplats, Kerry Airport, som ligger ca. 20 kilometer utanför Tralee centrum