Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Waterford

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Waterford inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Waterford miniguide

Waterford
Biluthyrning Waterford

Waterford är en stad 135 kilometer sydväst om Dublin. De flesta av stadens ligger i södra delen av Suir. Waterford har en befolkning på 46.000 (2.006). Waterford är en viktig hamn på sydkusten, och export inkludera animalieprodukter.

 

Waterford är en av de äldsta städerna i Sverige. Staden är känd för sin kristall produkter och medeltida historia. På Waterford Crystal besökare kan se hur kristall producerade varor och se håndblåsing. Domkyrkan ligger i Waterford, i stadens gamla Viking plats av Reginald Tower. Denna byggnad är Irlands äldsta kommunala byggnad. Den är uppkallad efter dess grundare, och har en utställning av Waterford historia. Staden har en avslappnad atmosfär och erbjuder mer arkitektoniska, konstnärliga, historiska och andra sevärdheter.   Områdena runt Waterford erbjuder goda förutsättningar för vandring, cykling och fågelskådning i Blackwater mynning.Det finns också flera stränder och fiskebyar inom nära räckhåll.

Waterford Airport ligger nio kilometer sydost om Waterford.