Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Parma

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Parma inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Parma miniguide

Hyrbil Parma
Biluthyrning Parma

Parma ligger i norra Italien och är huvudstad i provinsen Parma med en befolkning på över 180, 000 (2009). Parma egendom Emilia-Romagna och det handlar om. 125 km nordväst om motemekkaet Milan Parma. Staden är belägen ungefär mitt mellan öst och väst kust, nära den plats där marken blir smalare och springer in i Medelhavet och Adriatiska havet. Parma är tillverkare av den berömda parmesanost och parmaskinka.

Parma grundades 183 f.Kr. Kr, och eftersom detta är en mycket gammal stad, det finns många historiska platser. Stadens domkyrka uppfördes på 1000-talet, medan universitetet grundades 1064 Den berömda Baptist tilldelades katedralen i 1200-talet, och den gotiska kyrkan San Fransesco del Prato, som också byggdes på 1200-talet, var länge stadens fängelse. Palazzo della Pilotta sträcker sig tillbaka till 1500-talet och hus, bland annat en konst akademi och ett arkeologiskt museum.

Parma flygplats ligger ca 3 m utanför staden och är en internationell flygplats med flyg till London.