Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Aomori

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Aomori inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Aomori miniguide

Hyrbil Aomori
Biluthyrning Aomori

Aomori i Japan är i nordligaste delen av ön Honshu, på Mutsubukta.Ca. 309.000 invånare bor i hamnstaden som exporterar fisk och timmer.

Aomori är känd för Nebutafestivalen, som kommer att Japans största festival. Nebuta hålls varje år från 2 Augusti till 7 Augusti och avslutas med en parad av tända lyktor och dansare i kostymer. För de som inte besöker Aomori under festivalen är en utställning i Nebutanosato med bilder från festivalen. Aomoris turistcentrum, Aspam Center, är en trekantig byggnad med Film. Det finns också en bra överblick av Aomori. Staden har sevärdheter som akvariet med delfiner visar och flera museer. Färjan Yotei-Maru färja som gick mellan Hokkaido och Amori innan Seikans tunneln var, är idag ett museum med en öl trädgård. I området runt den vackra sjön Towada och Hakkoidafjellene, som har goda turforhold.

Aomori flygplats är ca. 12 km sydväst om staden Aomori.