Hyrbil Japan

Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Japan

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Japan inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Japan miniguide

Hyrbil Japan
Biluthyrning Japan

Japan ligger i östra Asien, Stilla havet och har 127 miljoner invånare (2008). Japan består av flera öar, där den största av Kyushu, Shikoko, Honshu och Hokkaido.Honshu är den största ön. Dessutom har landet över 3000 öar. Landet har kust mot Japanska sjön (med hänsyn till Stilla havet).

Landskapet i Japan är bergigt, och de högsta bergen – Fuji – är 3776 m. Klimatet är i allmänhet tempererat, med fyra säsonger – där vintrarna är kalla. Sydligaste delen av Japan har ett subtropiskt hav med varma vintrar och varma somrar.

Huvudstaden Tokyo ligger öster om ön Honshu, och har 12 miljoner invånare.Tokyo är landets centrum för finans, handel och industri. De två floderna Sumida och Tama flyter genom staden.

Kända sevärdheter i Tokyo’s Meiji-templet från 1867, det kejserliga palatset och Tokyo Tower – en observation torn på 333 meter.

Japan har sin unika kultur – både i konst, musik, dans och hantverk. Landet har också en unik kulinarisk tradition. Många turister reser till Japan på våren – när den vackra körsbärsträden blommar.

Den mest besökta städer i Japan är Tokyo, hamnstaden Hiroshima, Kanazawa, KyotoNagasaki, Nara (många buddhistiska tempel och historiska byggnader), Osaka, Sapporo och Sendai.

Största flygplatserna i Japan: Narita International Airport – flygplatsen ligger 60 km öster om Tokyo och Kansai International Airport – flygplatsen ligger 50 km sydost om staden Osaka.

Biluthyrning i Japan har aldrig varit billigare. Prova sökmotorn och hitta överraskande låga priser på hyrbil över hela Japan.