Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Hiroshima

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Hiroshima inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Hiroshima miniguide

Hyrbil Hiroshima
Biluthyrning Hiroshima

Hiroshima är belägen på ön Honshu, på Otaelven. Ca. 1,1 miljoner invånare bor i staden, med förorter är att befolkningen på 1,6 miljoner. Hiroshima är en av Japansstörsta hamnar.Över 2.000 broar som korsar sex kanaler som delar staden.

Hiroshima är förmodligen mest känd för att vara den plats där USA tappade den första atombomben under andra världskriget.6. Augusti 1945, föddes 80.000 dödats och 60.000 skadats av stadens befolkning på 250.000 När bomben detonerade 600 meter över marken. Eftersom staden byggdes upp igen. Hiroshima har en fred centrum, med Peace Memorial Park och fred Memorial Museum, som visar   nukleära effekter och hur staden såg ut efter explosionen.Atomic Dome är det enda som återstod efter explosionen, och är nu ett minnesmärke i parken. Andra attraktioner inkluderar Castle Hiroshima, som är en rekonstruerad version av originalet från 1590.Det finns också en park med körsbärsträ och 350 Sakura träd. Den första helgen i maj värd för festivalen staden blomma jazzmusik. Hiroshima också Museum of Art.

Hiroshima-Nishi flygplats är ca. 4 kilometer från Hiroshima.