Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Osaka

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Osaka inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Osaka miniguide

Hyrbil Osaka
Biluthyrning Osaka

Osaka ligger på sydkusten av Honshu i Osaka Bay. Osaka är Japans näst största stad och är centrum i huvudstadsregionen regionen Hanshin.I Osaka, där bor ca. 2.600.000 invånare (2005). Osaka har flera hamnanläggningar, och är genomborrad av floder och kanaler.

Osaka var handel på 600-700 talet, och var under medeltiden känd som Naniwa. Stadens slott byggdes 1853 av Hideyoshi, är idag ett museum. I Osaka finns många buddhistiska och shintotempler. Den har ett rykte om att ha Japans bästa mat, dryck och party plats. Från Umeda Sky byggnad, kan besökare få en god överblick över Osaka i observatoriet som ligger 173 meter över marken. Osaka har ett av världens största akvarium, Kaiyukan. Osaka har också attraktioner som Sumoturnering i mitten av mars och en vetenskap museum med planetarium.

Kansai internationella flygplats ligger 50 kilometer utanför Osaka. Det var världens första internationella flygplatsen utanför fastlandet, och ligger på en konstgjord ö i Osaka Bay, söder om Osaka.