Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Tokyo Flygplats

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Tokyo Flygplats inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Tokyo Flygplats miniguide

Hyrbil Tokyo Flygplats
Biluthyrning Tokyo Flygplats

Tokyo International Airport, som kallas Haneda Airport (HND), belägen 14 km från Tokyo. Det är den största flygplatsen i både Japan och Asien vad gäller antal passagerare och 4 största i världen.Kollektivtrafik till och från flygplatsen till exempel bussar och olika tåg. De företag som hyr bil är Japaren, Nissan, Mazda, Toyota och Nippon hyra en bil.

Under 2008 66.735.587 passagerare som besöker flygplatsen. Det är en av två flygplatser i Tokyo-området har den andra heter Tokyo Narita Airport mycket mer internationella flygningar än Haneda. Idag, den viktigaste internationella destinationer från Haneda Shanghai och Seoul. Flygplatsen är under utveckling och när en tredje terminal för internationella destinationer kommer att slutföras under 2010, flygplatsen är den förväntade att rymma 90 miljoner passagerare.

Tokyo Haneda Airport har ett bra utbud av affärer, restauranger och kaféer. Det har också bank, internet, frisör och barberare salong, massage studio, läkare och tandläkare klinik. Haneda Excel Hotel Tokyo är beläget vid Terminal 2