Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Tokyo

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Tokyo inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Tokyo miniguide

Hyrbil Tokyo
Biluthyrning Tokyo

Tokyo är belägen på den sydöstra kusten av ön Honshu, i Tokyo Bay. Tokyo är Japans huvudstad och en av landets största hamnar.Det ingår i världens största storstadsområdet, Keihin, som har 34 miljoner invånare. Tokyo har ca. 8.500.000 invånare (2006). Tokyo är centrum för väg-och järnvägsnätet. Vägen samband mellan Chibahalvøya och Kawasaki staden Tokyo Bay.

Tokyo är en av världens största finansiella centra. Det är också känt för att vara centrum för produktion av elektronik och bilar, bland annat Inte oväntat, en Tokyo Musem av elkraft, TEPCO Museum. Tokyo är också känd för Tokyo Disneyland, som ligger öster om staden. Tokyo har också attraktioner som det kejserliga palatset mitt i staden med butik Ginza gatan som grannar. Borg Graves och parker ringer kejsarens residens. Staden har många kulturinstitutioner som inkluderar National Museum, teatrar, symfoniorkestrar och flera tempel. Tokyo Tower är 333 meter hög.

Tokyo Narita Airport ligger 60 km nordost om Tokyo.